Wie ben ik?

Mijn naam is Juliska Retra. Sinds de middelbare school actief in de culturele sector. Eerst als vrijwilliger en vanaf 2004 als professional. Sinds 2012 werkzaam bij Carré als marketeer. Na ruim vijf mooie jaren is het tijd om mijn vleugels uit te slaan en voor mezelf te beginnen. Mijn kennis en expertise is uiteenlopend. Je kunt bij mij terecht voor marketingstrategie en uitvoer, CRM-advies, een contentplanning, persbenadering en online marketing. Mijn netwerk in de culturele sector is substantieel, mede door mijn jarenlange zitting in het MOAT (Marketingoverleg Amsterdamse theaters) waar ik de afgelopen twee voorzitter van ben geweest.

Als gedreven marketeer en projectmanager breng ik mijn enthousiasme, inspiratie en creativiteit graag over op het team. Ik geloof heilig in ieders kracht en kwaliteit.